Benvinguts a aquesta aventura canina!

PASSIÓ. Aquesta paraula es la que m’ha dut a crear PAT educadora canina i amb la que volia començar aquest blog.

Així comença aquesta aventura on l’objectiu és divertir-se i aprendre amb i sobre el nostre gos. Des de la meva època com a científica sempre he pensat que no serveix de res investigar si la informació no arriba a tothom. Escriuré de manera rigorosa però a la vegada no calgui ser un expert en el tema.
salta Bongo!
Aquí podràs trobar tot tipus de recursos: com entrenar amb el teu gos, emprendre una empresa, cròniques de viatge, activitats, entrevistes, seminaris, experiències …. TOT des del punt de vista caní. En definitiva aquella informació que m’hagués encantat tronar per la xarxa en algun moment d’aquest camí. Així que a partir d’ara cada setmana podràs descobrir un nou post. 

Amb aquest blog vull compartir amb vosaltres tot el meu coneixement i que us aneu introduint més profundament en la educació canina i en com he arribat a aconseguir fer realitat el meu somni professional, espero que t’ajudi a tu també a aconseguir-ho.
No ho puc evitar… m’encanta passar temps amb el meu gos, Bongo!. El coneixereu en poques setmanes. Vull ensenyar-vos com poder compartir més moments amb el teu company caní i sobretot a gaudir-ho.

Només volia donar-vos la benvinguda a aquesta aventura, que espero caminen junts.

PAT

2 Comentarios

  • Miquel Posted 8 septiembre, 2014 7:53 am

    Hola wapa, quin peazo de web! Navegant-la pensava: nomes li falta estar en trilingüe, i al final he vist que ja estava (es que soc una mica garrulu i fins al final no he vist les tres ratlletes a dalt a la dreta). Quina currada! A veure si poses un suro per que podem penjar les fotos dels teus alumnes (els canins). Molta sort!

    • Patri Guerrero Posted 12 septiembre, 2014 5:12 pm

      Envia envia fotos!! que les aniré posant! moltíssimes gràcies pel teu recolzament SEMPRE! 😉

Añadir comentario

Tu email no será publicado. Los campos requeridos están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.