Inicio » Tu mente » Reflexiones PAT » Benvinguts a aquesta aventura canina!

Benvinguts a aquesta aventura canina!

PASSIÓ. Aquesta paraula es la que m’ha dut a crear PAT educadora canina i amb la que volia començar aquest blog.Així comença aquesta aventura on l’objectiu és divertir-se i aprendre amb i sobre el nostre gos. Des de la meva època com a científica sempre he pensat que no serveix de res investigar si la informació no arriba a tothom. Escriuré de manera rigorosa però a la vegada no calgui ser un expert en el […]

PASSIÓ. Aquesta paraula es la que m’ha dut a crear PAT educadora canina i amb la que volia començar aquest blog.

Així comença aquesta aventura on l’objectiu és divertir-se i aprendre amb i sobre el nostre gos. Des de la meva època com a científica sempre he pensat que no serveix de res investigar si la informació no arriba a tothom. Escriuré de manera rigorosa però a la vegada no calgui ser un expert en el tema.
salta Bongo!
Aquí podràs trobar tot tipus de recursos: com entrenar amb el teu gos, emprendre una empresa, cròniques de viatge, activitats, entrevistes, seminaris, experiències …. TOT des del punt de vista caní. En definitiva aquella informació que m’hagués encantat tronar per la xarxa en algun moment d’aquest camí. Així que a partir d’ara cada setmana podràs descobrir un nou post. 

Amb aquest blog vull compartir amb vosaltres tot el meu coneixement i que us aneu introduint més profundament en la educació canina i en com he arribat a aconseguir fer realitat el meu somni professional, espero que t’ajudi a tu també a aconseguir-ho.
No ho puc evitar… m’encanta passar temps amb el meu gos, Bongo!. El coneixereu en poques setmanes. Vull ensenyar-vos com poder compartir més moments amb el teu company caní i sobretot a gaudir-ho.

Només volia donar-vos la benvinguda a aquesta aventura, que espero caminen junts.

PAT

Recuerda, tienes disponibles otros recursos relacionados con este tema en mi web:

2 Comentarios

 1. Miquel

  Hola wapa, quin peazo de web! Navegant-la pensava: nomes li falta estar en trilingüe, i al final he vist que ja estava (es que soc una mica garrulu i fins al final no he vist les tres ratlletes a dalt a la dreta). Quina currada! A veure si poses un suro per que podem penjar les fotos dels teus alumnes (els canins). Molta sort!

  Responder
  • Patri Guerrero

   Envia envia fotos!! que les aniré posant! moltíssimes gràcies pel teu recolzament SEMPRE! 😉

   Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este jueves, clase práctica

Mi perro energético

Apúntate a la clase gratuita "Mi perro energético y con ganas de aprender" para asistir en directo desde la sala privada y/o poder ver la presentación.

Clase práctica en directo el próximo 16 de septiembre a las 21:30 hrs (hora de Madrid)

atenta, la próxima semana hablamos de ...

La llamada

¿Ya tienes el curso? Podrás acceder a la sala del directo dentro del mismo.